[ Àrea Privada ]

 

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto

A la nostra Escola els alumnes entren en contacte amb l'anglès als 3 anys i continuen el seu aprenentatge en les etapes successives. Les destreses bàsiques que es treballen durant els diferents cursos són: listening, reading, writing i speaking.

En aquest summer camp, donades les seves característiques, se segueixen treballant aquests quatre aspectes, però d'una manera més lúdica i en un ambient de treball de casal d'estiu. Mitjançant diverses activitats engrescadores (tallers, esports, sortides, manualitats, iPads, teatre, jocs...) s'aprofundeix i es posa en pràctica tot allò que al llarg dels cursos l'alumnat ha anat aprenent en l'àrea d'anglès i science, sempre immers en un entorn proper a ell i on, al llarg del dia, la llengua vehicular és l'anglesa. El fet que es treballi amb grups no massa nombrosos (aproximadament 15 alumnes) permet dur a terme activitats diferenciades a les que acostumen a fer durant el curs. A la vegada, aquest fet també permet un grau de proximitat tutor-alumne molt enriquidor i amb resultats molt positius per a tothom.
Lloc: Escola

Activitats
Theatre, arts&craft, iPad, music...
Els dimecres es farà una sortida a un parc d'atraccions o a un parc aquàtic i l'horari és de 8.30 a 16.30 h per a tothom.

Material que cal portar
· Roba i calçat esportius frescos i còmodes
· Equip de piscina: banyador, tovallola, sabatilles i gorra de bany
· Es recomana portar esmorzar i una gorra amb visera

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: