[ Àrea Privada ]

 

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto

Durant 10 sessions matinals els nois i les noies de 5è i 6è EP treballaran de manera intensiva les matemàtiques i la llengua anglesa per tal de reforçar els seus coneixements i afrontar amb més garanties d’èxit el curs 2016-2017. L’Estudi d’estiu es recomana als alumnes que han obtingut uns resultats acadèmics baixos i molt especialment a aquells que no han superat alguna o ambdues àrees esmentades (matemàtiques i/o llengua anglesa).
Lloc: Edifici de Primària de l’Escola

Programa
Es treballaran les matemàtiques i la llengua anglesa, tasca que combinarem amb activitats més engrescadores com ara els jocs matemàtics d’enginy o l’English Theatre. Els alumnes hauran d’acollir-se a les 4 activitats i tindran un descans entre les classes. Per a més informació, contacteu amb la cap d’estudis. L’activitat podrà realitzar-se si hi ha un nombre mínim de participants (vegeu “Altres qüestions importants”).

Altres qüestions importants
Donat que l’Estudi d’estiu demana un treball personal que permeti assegurar l’aprofitament de l’acció, hi haurà un seguiment acurat dels participants amb proves i informes. A més, les classes seran impartides per mestres i professors de l’Escola. Si és el cas, es podran realitzar entrevistes personals.
Els grups seran reduïts, però el compliment total del programa demana un nombre mínim d’inscripcions de set alumnes. L’assignació de places es farà per ordre d’inscripció i només s’obriran nous grups si s’arriba al quòrum mínim per a un altre grup.

Dates: Del 27 de juny al 8 de juliol de 2016

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: