[ Àrea Privada ]

Copa Catalunya de Futbol Sala

La selecció cadet de l'escola debuta en el Campionat de Copa Catalunya
amb una ajustada victòria per 1 a 2 davant de la Unión Llagostense.

El partit va començar molt bé per a la nostra selecció dominant el joc i finalment en el minut 15 de la primera part va arribar el 0-1. A partir d’aquest moment l’equip rival va començar a tenir ocasions molt ben contrarestades per la nostre defensa i per la bona actuació del porter.

La segona part va començar encara amb més intensitat i van haver-hi ocasions per als dos equips. Però en una jugada aïllada va arribar el 0-2 per l’Escola BetàniaPatmos; encara quedaven molts minuts de la segona part. Quan restaven 4 minuts va arribar el gol local 1-2 afegint emoció i nervis als jugadors nostres, els qui van saber lluitar i aconseguir mantenir el resultat fins al final del partit i poder emportar-se els 3 primer punts.