[ Àrea Privada ]

6è de Primària participa a la VIII Cursa Escolar de Sarrià-Sant Gervasi

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
6è de Primària participa a la VIII Cursa Escolar de Sarrià-Sant Gervasi

El divendres 27 de novembre tots els alumnes de 6è van participar a la VIII Cursa Escolar de Sarrià-Sant Gervasi que organitza el CEM Can Caralleu.

Ben equipats i amb el dorsal perfectament col·locat, els nostres corredors van anar caminant fins la Plaça Sarrià, punt de sortida de la cursa, on es van trobar amb els altres companys de les sis escoles que han participat enguany – Costa i Llobera, Dolors Monserdà, Orlandai, Padre Damián, Tàber i Zurich–, un ventall força representatiu d’escoles públiques, privades i concertades del nostre districte.

A les 10 h en punt van sortir les noies i, cinc minuts més tard, s’hi va donar el tret de sortida als nois. Hi van participar un total de 497 alumnes més els respectius professors acompanyants, corredors que en total vam recórrer 2,5 km tot gaudint del paisatge urbà i de zones verdes com el Parc de l’Oreneta o la pista d’atletisme de Can Carelleu, el punt d’arribada.

Una vegada arribats a la meta, un grup de voluntaris ens va repartir una motxilla de regal i una aigua a cadascun de nosaltres amb l’objectiu d’hidratar-nos després de l’esforç. Tot seguit, vam gaudir d’un matí esplèndid.

Per finalitzar la matinal, es va fer la protocol·lària entrega de premis en què l’Albert C. de BetàniaPatmos va aconseguir el segon lloc a la categoria masculina.

Felicitats a totes i a tots per la vostra participació!