[ Àrea Privada ]

El Rugbi Tag a l' Escola

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
El Rugbi Tag a l' Escola

El Departament d’Educació Física de l’Escola a través d’en Salvador Bohigas, ex alumne de l’Escola, ha organitzat un seminari de Rugbi Tag dirigit als alumnes de 6è de Primària i que tindrà una durada de 3 setmanes.
Aquesta modalitat esportiva neix al Regne Unit amb el desig d’introduir als alumnes d’una manera menys agressiva en les tècniques i tàctiques del Rugbi.
El Rugbi Tag és una proposta que apropa el rugbi a l’Escola, es pot jugar en una pista poliesportiva i té dues particularitats que la diferencien clarament d’altres esports.
1.    Cada jugador porta un cinturó, i a cada costat hi pengen dues cintes agafades per un velcro. Per realitzar el “placatge” els jugadors defensors únicament han d’estirar i treure una de les dues cintes de velcro del jugador atacant que té la pilota. Aquesta acció es diu “tagging”. Qualsevol altra forma de contacte no està permesa.
2.    És un esport mixte, on nois i noies competeixen junts al mateix equip i que discrimina positivament la participació de les noies, si puntua una noia aconsegueix 3 punts per l’equip i si ho fa un noi n’aconsegueix 1.
El proper curs 2015-16 el Rugbi Tag es podrà realitzar a les instal·lacions de l’Escola com activitat esportiva extraescolar tots els dilluns i dimecres de 18:00 a 19:00h.
Animeu-vos!!!
Cordialment,
Departament d’Educació Física