[ Àrea Privada ]

Celebració de la Diada de la Música: Santa Cecília a l’Escola

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Celebració de la Diada de la Música: Santa Cecília a l’Escola

 

Divendres, 22 de Novembre de 2019

Com comença a ser ja una tradició a l’Escola, hem celebrat Santa Cecília. Des de dimecres 20 fins a divendres 22 de novembre a BetàniaPatmos hi ha hagut més música que mai. Un cop més, totes les etapes s’han implicat i han omplert de música l’Escola, fent gaudir a alumnes, mestres, professors i a la resta de la comunitat educativa.

A l’entrada de l’Escola, alumnes de 6è de Primària s’han encarregat de donar una benvinguda musical. Tot seguit, han repetit el concert per als nens i nenes d’Infantil i de 1r i 2n de Primària. Els alumnes de Batxillerat, per la seva banda, han ofert un concert a la Sala d’actes de l’Escola i professors d’extraescolar de música han passat per cada una de les aules de l’Escola per oferir un tastet musical sorpresa. Al migdia, a més, s’ha dut a terme l’activitat d’esbarjazz i per la megafonia del pati han sonat temes de jazz.

A la tarda, alumnes d’Educació Infantil i Primària han seguit un taller de dansa i un de construcció d’instruments musicals a partir de materials reciclats, activitat que ha conclòs amb un concert final al ritme de la Marxa turca de Mozart.

Per arrodonir la celebració, pares de l’Escola juntament amb professors d’extraescolar de música han acomiadat la diada amb un espectacular concert a ritme de Sentimental Journey, Besos en guerra o la Marxa Radetzky entre d’altres.