[ Àrea Privada ]

Amb la primavera, sumem més quilos de solidaritat!

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Amb la primavera, sumem més quilos de solidaritat!

 

Benvolgudes famílies,

Arriba el bon temps i és moment de fer canvi d’armari. I, com ja sabeu, des de fa un munt d’anys, l’Escola BetàniaPatmos col·labora amb la Fundació Formació i Treball, promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona, recollint roba que donen les famílies.
La donació de roba, sabates i complements són accions que ajuden a canviar la vida de moltes persones. La suma d’aquests petits gestos ha permès a la Fundació Formació i Treball, durant el 2014, fer entrega d’aquests productes a més de 3.800 famílies en situació de risc d’exclusió social, així com fer-ne distribució a botigues de segona mà per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables. El procés de recollida, selecció i distribució de les donacions és també una eina que els ha servit per donar sortida a moltes situacions en les quals el treball d’alguna persona de la unitat familiar era imprescindible per sortir de l’exclusió.

Enguany, la recollida es farà durant dos dies i seran els propers dimecres 27 i dijous 28 de maig. L’any passat vam aconseguir recollir 676 quilos de roba. Aquest any intentem superar-nos!

Els punts de recollida seran els habituals: a l’entrada d’Educació Infantil i a l’entrada del recinte de l’Escola de dalt, entre les 8 i les 9 h del matí.

Recordeu que la roba ha d’estar neta i en bon estat.

Moltíssimes gràcies, un cop més, per la vostra implicació en aquestes accions que ajuden a lligar la formació en valors que reben els nostres fills i filles a l’escola i a casa.


Comissió d’Acció Social
Associació de Mares i Pares d’Alumnes

Barcelona, 13 de maig de 2015

cartell