[ Àrea Privada ]

Trobada d’Antics Alumnes a BetàniaPatmos

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Trobada d’Antics Alumnes a BetàniaPatmos

El passat dissabte dia 27 de maig vam celebrar la trobada d’Antics Alumnes, acte que s’emmarca dins la celebració del 75è aniversari de l’Escola.
La jornada va començar a les 9.15 h del matí al carrer Descartes núm. 4, antiga seu de l’Escola, on un grup d’antics alumnes va fer una caminada fins a l’emplaçament actual. A les 10.45 h l’Elia Hernando, presidenta de l’Associació d’Antics Alumnes, va donar la benvinguda a tots els assistents, i els antics alumnes Mª Paz Corominas i Enrique Sentís van oferir uns emotius discursos en què no hi van faltar bons records i molts aprenentatges adquirits durant la seva estada a l’Escola. A continuació, els arquitectes i antics alumnes Andrea Capilla, Carolina Capilla i Joan Martí van presentar el projecte del nou edifici d’Educació Infantil i Jacint Bassó, director general de BetàniaPatmos, va explicar quin és el present i el futur immediat de l’Escola. Tot seguit, es van mostrar els bustos de la Rosa Ma. Omedes i l’Emili Teixidor, i es va fer una passejada per les instal·lacions perquè tothom qui ho desitgés pogués visitar-ne les aules i els equipaments.  
La jornada va acabar amb un vermut a la Torratxa on antics alumnes i professors van conversar i compartir grans moments.