[ Àrea Privada ]
×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1317

L’edifici d’Educació Infantil desperta l’interès de diferents mitjans de comunicació

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
L’edifici d’Educació Infantil desperta l’interès de diferents mitjans de comunicació

Dimart, 14 de gener de 2020

Des del mes d’octubre de l’any passat són diversos els mitjans de comunicació que s’han fet ressò de la certificació Leed Gold que ha obtingut l’edifici d’Educació Infantil pel seu model arquitectònic, exemple de sostenibilitat i respecte al medi ambient. Aquesta qualificació, que no té cap altre centre escolar d’Espanya, ha estat un dels principals temes d’interès que diferents diaris i revistes han difós a través de les seves publicacions tant en paper com en format digital.


La revista de referència en el sector del disseny ON Diseño va publicar el mes d’octubre un interessant article en què destacava la qualitat mediambiental de l’edifici. Durant el mes de desembre la revista d’arquitectura Arqco va incloure entre les seves pàgines un extens reportatge on feia referència no només al reconeixement internacional del projecte arquitectònic sinó també a les seves excel·lents característiques des del punt de vista pedagògic. El passat 21 de desembre l’edifici va centrar novament l’atenció dels periodistes, en aquesta ocasió a l’Ara Criatures, amb un ampli reportatge sobre escoles saludables en què la nostra era considerada una de les que ofereix millors condicions de salut i benestar.


Us adjuntem a continuació els enllaços dels tres reportatges:

http://www.ondiseno.com/noticia.php?id=7426
https://www.interempresas.net/Construccion/Articulos/259190-Escuela-BetaniaPatmos.html
https://criatures.ara.cat/escola/escoles-saludables-milloren-aprenentatge_0_2366163373.html