[ Àrea Privada ]

El Cafè de Batxillerat, l’aprenentatge més enllà de les aules

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
El Cafè de Batxillerat, l’aprenentatge més enllà de les aules

Aquesta activitat, que ja fa més de quinze anys que es du a terme al Batxillerat, és un espai promogut pels estudiants que busca acostar l’experiència d’alguns professionals a les aules.  

Durant aquest trimestre s’han celebrat dos cafès: el primer, el mes d’octubre, va tractar sobre el món de l’esport i el periodisme, i va comptar amb la participació del periodista de TV3 Xavi Torres, pare de l’Escola, i els periodistes i antics alumnes Marc Brau i Edgar Fornós. Tots tres van establir un interessant diàleg moderat per l'alumne de 1r de Batxillerat Santi Gràcia. L'acte, que va comptar amb la presència d'una trentena de nois i noies, també va tenir un moment per berenar i parlar de forma més propera amb els convidats.

El segon es va celebrar el dia 29 de novembre i, en aquesta ocasió, va comptar amb l'assistència de tres actors que han participat en el muntatge Àngels a Amèrica, que s’ha representat al Teatre Lliure de Montjuïc durant el mes de novembre. Els tres protagonistes del Cafè van ser la Clàudia Benito, en Joan Amargós i l'antic alumne de BetàniaPatmos Eduardo Lloveras. Gestionat pels alumnes Francesc Puchal i Laia Monells, hi van assistir una cinquantena d'alumnes que van fer tota mena de preguntes durant un parell d'hores en un clima molt càlid i cordial. Al final, una desena de nois i noies es van animar per tornar al teatre aquell mateix vespre per veure la segona part de l'obra (a la primera ja hi havien assistit el passat 23 de novembre).