[ Àrea Privada ]

La Masia Mariona

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
La Masia Mariona

L’altre dia vam anar d’excursió a Mosqueroles, la capital del municipi Fogars de Montclús al Vallès Oriental. A la Masia Mariona una de les masies que tenia Rafael Patxot, construïda l’ any 1926 i 1931.

Un cop vam arribar, vam esmorzar i ja ens vam posar en marxa. Vam anar a un parc  tranquil on els professors ens van explicar el funcionament de la sortida d’avui i ens van donar una carpeta amb varis dossiers. Vam fer-ho tot en grups de tres i per classes.

Vam observar la Masia per fora i vam omplir algunes preguntes d’un dels dossiers. Després vam entrar dins i vam anar a la sala d’audiovisuals a veure un vídeo que explicava la història de la Masia Mariona i també parlava de la vida de Patxot. En acabar de veure el vídeo vam donar una volta pel museu que hi ha dins de la casa.

Vam  marxar cap a la següent activitat, que era investigar sobre el nom de les plantes. Per això vam haver d’anar pels carrers dels pobles, ja que aquests tenien noms d’arbres i arbustos. Més tard vam anar a un petit bosc que també ens va ajudar una mica més a investigar sobre les plantes del Montseny.

I per últim, vam anar a un petit lloc amb sostre, on vam estar aprenent  una estona per a que servien i com es feien els rellotges solars i al final en vam fer un nosaltres.

Finalment, vam anar a dinar al parc del principi. Ens ho vam passar molt bé, tothom opinava que va ser una excursió molt divertida i amb un paisatge preciós. Finalment vam pujar al autocar i dues hores després vam arribar a l’Escola.