[ Àrea Privada ]

Una bèstia bestial !

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Una bèstia bestial !

 

Tot va començar a la Mercè 2014. A Educació Infantil es va celebrar la tradicional festa major amb capgrossos, gegants, músics i castellers propis. A Primària se’ns va acudir que podíem ser els encarregats d’anar augmentant els personatges que ens feien gaudir de la festa i... vam decidir dissenyar una bèstia!

De l’esbós inicial se’n van encarregar els alumnes de 1r, que van imaginar una bèstia original que no fos massa ferotge, perquè hauria de visitar el parvulari l’any vinent. La van dibuixar, li van assignar un nom i van fer votacions per poder escollir 6 o 7 finalistes de cada classe. Després les van cedir a 2n, que es va posar mans a l’obra per fer la reproducció en volum.

La setmana passada vam fer una exposició de les bèsties finalistes al porxo de Primària. Tots els alumnes de 3r fins a 6è van poder gaudir d’aquestes creacions i escollir quina volen que sigui la bèstia guanyadora.

Un cop un parell de classes de cicle inicial han fet el recompte de vots, podem afirmar que les cinc més votades són: la bèstia 21 ( BRILLANT), la bèstia 2 (MIN), la bèstia 23 (Minotaure Curiós), la bèstia 15 (DRAGON FLAI) i la bèstia 9 (TORTUGUETA).

A partir d’aquí, els alumnes de 3r a 6è podran fer una segona votació a través del correu electrònic de l’Escola. Així, en breu, rebran un correu on hi haurà un link que els permetrà triar una de les cinc bèsties una única vegada, bèstia guanyadora que, un cop escollida, els mateixos alumnes aniran elaborant a mida XL i deixaran enllestida per fer la presentació oficial, a Educació Infantil, a la festa de la Mercè 2015.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració en una bèstia que volem que sigui de tots.