[ Àrea Privada ]

Celebrem el Carnestoltes!

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Celebrem el Carnestoltes!

La setmana passada, els alumnes d'Educació Primària, van celebrar intensament la festa del Carnestoltes. Com ja és habitual, tots els nens i nenes de primer i segon de Primària van estar tota la setmana obeint les seves ordres extravagants! Posar-se la bata al revés o venir a l'escola amb pijama, foren exemples de les seves rareses.

Dijous, ja el darrer dia de la setmana, aquests mateixos alumnes, van tenir una visita inesperada. El Rei Carnestoltes venia per primera vegada a l'escola de dalt! El mateix Rei els va explicar que com que sempre tenia tanta feina, amb les presses s'havia deixat els jocs que els volia donar a Mèxic! Així que a nens i mestres no els va quedar més remei que pujar a bord de l'avió del Carnestoltes i viatjar a Mèxic a buscar-los. Un cop els tenien, van estar jugant sense parar tot el matí. Per altra banda, els alumnes de Cicle Mitjà també volien participar de la festa i es van unir a la disbauxa celebrant una rua de Carnestoltes, on a més a més, van poder gaudir de la companyia dels més petits de l'Escola. Així doncs, Cicle Mitjà i Educació Infantil van compartir un matí molt especial, ballant amb el Rei Carnestoltes.

Finalment, i per tancar una jornada festiva, tots els alumnes i mestres de Primària, vam poder gaudir de la rauxa d'una tarda plena de música, balls i diversió, en la qual els alumnes de Cicle Superior varen ser els protagonistes. Aquests, amb uns balls inspirats en la ciència ficció, ens van fer passar una tarda molt entretinguda! Així doncs, com cada any, el Rei Carnestoltes va aconseguir que tots gaudíssim d’una gran festa esbojarrada!