[ Àrea Privada ]

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües

Actualment l’aprenentatge de llengües estrangeres és una necessitat a nivell cultural, acadèmic i professional, i la infantesa i l’adolescència són unes etapes òptimes per a aquests tipus d'aprenentatge, donat que, entre altres raons, és en aquestes edats on mostren una gran motivació amb tot allò que és nou i es diverteixen fent-ho sense por ni vergonya.

Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües i a les cultures estrangeres. Alhora serveixen per augmentar l’exposició a la llengua (input) i les oportunitats significatives de fer-ne ús (output). L’objectiu no és aprendre sobre una llengua sinó aprendre a comunicar-se amb ella i a utilitzar-la de manera eficient en diversos entorns.

La nostra oferta s’estructura en tres grans eixos:

Coaching. Dirigit a alumnes des de 1r de Primària fins a 2n de Batxillerat, són sessions individuals o en parelles que els professors dissenyen en funció de les necessitats concretes dels alumnes.

English Club. Dirigit a alumnes des d’EI4 fins a 6è de Primària, permet consolidar aprenentatges mitjançant una metodologia activa i participativa donada la seva estructuració en grups molt reduïts (de 5 a 8 alumnes).

Preparació específica per a la presentació a exàmens oficials dels nivell B1, B2 i C1. Dirigida a alumnes des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, aquesta és una bona oportunitat per avaluar oficialment els seus coneixements i, a més, els pot ser d’utilitat per al seu futur acadèmic i professional.

 

ACTIVITATS:

3H ENGLISH INTENSIVE COURSE
Feu clic
ENGLISH CLUB
Feu clic
COACHING IDIOMES
Feu clic
PREPARACIÓ PER ALS EXÀMENS OFICIALS (ESO)
Feu clic
 
PREPARACIÓ PER ALS EXÀMENS OFICIALS AMB DINARS LINGÜÍSTICS (BATX)
Feu clic
ESMORZARS LINGÜÍSTICS PER ANTICS ALUMNES I FAMILIARS
Feu clic
BUSINESS ENGLISH PER ANTICS ALUMNES I FAMILIARS
Feu clic

 

Hi ha publicat un llibret específic, amb els horaris i preus de totes les activitats, que podeu descarregar aquí: Extraescolars 2016-2017