[ Àrea Privada ]

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

El Campus de bàsquet té com a objectiu la formació integral dels alumnes a través del coneixement i la pràctica dels concep- tes tècnics, tàctics i de reglament del bàsquet. A més, també potencia valors propis com són l'esforç i el treball en equip.
Lloc: Instal·lacions esportives de l'Escola

Metodologia de treball
Hi haurà un professor per a cada grup de 10 alumnes.
Totes les sessions són dirigides per mestres especialistes i llicenciats en Educació Física.

Activitats complementàries
Diàries: natació, anglès i informàtica (segons l'horari triat: 1, 2 o 3)
Setmanals: cada dimecres es farà una sortida a un parc d'atraccions o a un parc aquàtic i l'horari és de 8.30 h a 16.30 h per a tothom.

Material que cal portar
· Roba esportiva: pantalons curts, samarreta i mitjons
· Calçat específic: sabatilla esportiva específica
· Equip de piscina: banyador, tovallola, sabatilles i gorra de bany

A la nostra Escola els alumnes entren en contacte amb l'anglès als 3 anys i continuen el seu aprenentatge en les etapes successives. Les destreses bàsiques que es treballen durant els diferents cursos són: listening, reading, writing i speaking.

En aquest summer camp, donades les seves característiques, se segueixen treballant aquests quatre aspectes, però d'una manera més lúdica i en un ambient de treball de casal d'estiu. Mitjançant diverses activitats engrescadores (tallers, esports, sortides, manualitats, iPads, teatre, jocs...) s'aprofundeix i es posa en pràctica tot allò que al llarg dels cursos l'alumnat ha anat aprenent en l'àrea d'anglès i science, sempre immers en un entorn proper a ell i on, al llarg del dia, la llengua vehicular és l'anglesa. El fet que es treballi amb grups no massa nombrosos (aproximadament 15 alumnes) permet dur a terme activitats diferenciades a les que acostumen a fer durant el curs. A la vegada, aquest fet també permet un grau de proximitat tutor-alumne molt enriquidor i amb resultats molt positius per a tothom.
Lloc: Escola

ActivitatsTheatre, arts&craft, iPad, music...
Els dimecres es farà una sortida a un parc d'atraccions o a un parc aquàtic i l'horari és de 8.30 a 16.30 h per a tothom.

Material que cal portar
· Roba i calçat esportius frescos i còmodes
· Equip de piscina: banyador, tovallola, sabatilles i gorra de bany
· Es recomana portar esmorzar i una gorra amb visera

Aquest clínic està dissenyat per a jugadors i jugadores que ja tinguin coneixements previs d'aquest esport (federats i futurs federats) i vulguin potenciar i reforçar l'aprenentatge dels fona- ments tècnics i tàctics del bàsquet. Diàriament farem una hora d'entrenament tècnic i tàctic amb situacions reals de joc, una hora de competició i partits, i acabarem la jornada amb mitja hora de piscina.

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: