[ Àrea Privada ]

Celebrem Sant Jordi

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Celebrem Sant Jordi

 

Per celebrar aquesta diada tan especial els alumnes de totes les etapes han preparat un seguit d’activitats a l’entorn de la lectura, l’escriptura, l’art, la música i el teatre.
-    Els mĂ©s petits gaudiran d’una representaciĂł de la llegenda de Sant Jordi que faran els alumnes de 3r ESO; al vestĂ­bul tindrĂ  lloc la tradicional venda de llibres i tambĂ© comptarem amb la col·laboraciĂł d’un grup d’avis i Ă vies que vindran a explicar-nos contes.
-    A PrimĂ ria els alumnes faran diverses activitats artĂ­stiques com la creaciĂł de punts de llibre, un taller de roses per decorar el porxo, les tapes del llibre viatger... TambĂ© hi haurĂ , entre d’altres,  la lectura de contes per part dels finalistes del concurs de lectura de 4t, una exposiciĂł de contes per als fillols i la teatralitzaciĂł de diversos personatges literaris.
-    Els alumnes de SecundĂ ria seran els grans protagonistes de la representaciĂł teatral de la llegenda de Sant Jordi que faran per als d’Infantil. TambĂ© participaran en un taller de cal·ligrafia en què hauran de cal·ligrafiar un poema i duran a terme l’activitat del llibre regalat: portaran un llibre embolicat amb paper de diari i amb una dedicatòria a   l’interior per intercanviar amb els seus companys. Una altra de les activitats previstes Ă©s la realitzaciĂł d’un taller de mĂşsica i poesia: els alumnes hauran de musicar un poema fet per a sant Jordi i representar-lo a la Sala d’actes. Finalment tindrĂ  lloc a la Torratxa l’entrega de premis del certamen literari i del premi Heròdot i, els mĂ©s grans, 3r i 4t, finalitzaran el dia al centre de Barcelona, on podran gaudir d’una diada de Sant Jordi entre parades de llibres i roses.
-    Per la seva banda, els de Batxillerat tambĂ© representaran una obra de teatre i, com els alumnes grans de l’ESO, celebraran la diada al carrer, al centre de Barcelona.

Feliç Diada de Sant Jordi i molt bona lectura a tothom!