[ Àrea Privada ]

L’Escola rep la placa d’Escoles amb Cor de Càritas

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
L’Escola rep la placa d’Escoles amb Cor de Càritas

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de recepció de la placa d’Escoles amb Cor que Càritas ha concedit a l’Escola en reconeixement a les diferents activitats solidàries que des de fa temps duem a terme per a aquesta entitat.
L’acte ha començat a les 10.20 h amb la recepció de Jaume Casassas i Chufa Montañola, representants de Càritas, per part de Pilar Pérez, directora pedagògica de l’Escola. A les 10.40 h Jaume Casassas, d’una banda, ha ofert als alumnes de 4t ESO una interessant xerrada informativa sobre el voluntariat i, de l’altra, ha lliurat als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat que al setembre van fer el curs d’iniciació al voluntariat els corresponents certificats acreditatius. L’acte s’ha tancat a les 12 h amb el lliurament de la placa de la mà de Cristina García, cap dels serveis corporatius de Càritas, a Jacint Bassó, director de l’Escola, amb la presència de Chufa Montañola i de la voluntària Sílvia Duran.  
El lliurament de la placa d’Escoles amb Cor suposa el reconeixement a la col·laboració de la nostra Escola amb aquesta entitat a través de diferents activitats solidàries que anem desenvolupant al llarg de l’any: la campanya de recollida de roba per a l’associació Formació i Treball, vinculada a Càritas; la campanya de recollida de llet, la de productes d’higiene, així com la col·laboració amb l’organització de la Festa de la Gent Gran i la participació dels nostres alumnes en el curs de voluntariat.