[ Àrea Privada ]

Celebrem la Setmana de la Ciència

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Celebrem la Setmana de la Ciència

 

Com cada any, durant la Setmana de Ciència durem a terme un seguit d’activitats per acostar aquesta disciplina a tots els alumnes de l’Escola.

En el cas d’Infantil, convertirem el vestíbul en un espai de ciència on els més petits podran experimentar amb diferents materials i textures com l’aigua, la sorra, la fusta, el cotó, la pasta... A més, aprendran a diferenciar les olors i els sons d’objectes diversos i a mesurar amb tubs i pilotes. A l’aula d’experimentació es faran lectures de contes i històries relacionades amb la ciència i amb els alumnes de 4t ESO es durà a terme experiments sobre electrostàtica i pressió atmosfèrica, entre d’altres.

Pel que fa a Primària, els alumnes de cicle superior faran la Gimcana de la Ciència, amb tallers de robòtica, matemàtiques,  jocs de lògica i experiments als diferents laboratoris de l’Escola. Els alumnes de 4t d’ESO els acompanyaran i guiaran en les diverses activitats. Els alumnes de 6è prepararan uns experiments pels seus fillols de 1r  i observaran la densitat dels líquids i aprendran com funciona un airbag i el principi de flotació.

A ESO, a més dels tallers al laboratori, es faran jocs de lògica i estratègia, activitats matemàtiques i gimcanes. Els alumnes de 4t assistiran a la Sala d’actes a les presentacions dels projectes d’empresa dels alumnes de Batxillerat als qui podran formular preguntes sobre aquesta matèria i sobre economia.

Finalment l’antiga alumna Anna Núñez oferirà als alumnes de Batxillerat una xerrada sobre el seu pas per l’Escola, els seus estudis universitaris i la seva experiència professional.

Us desitgem a tots que gaudiu d’aquesta setmana en què la ciència serà la gran protagonista!