[ Àrea Privada ]

Participem en el Vè Simposi de Docents d’ESenRED

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Participem en el Vè Simposi de Docents d’ESenRED

Dimecres, 17 de juliol de 2019

 

Els dies 1, 2 i 3 de juliol, en Josep Pascual, professor del Departament de Ciències, va participar a Segòvia en el Vè Simposi de Docents d’ESenRED (Retos Educativos ante el Cambio Climático en las Redes de Escuelas hacia la Sostenibilidad) en representació d’Escoles + Sostenibles, grup de l’Ajuntament de Barcelona inclòs a la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya (XESC) de la Generalitat.

Aquesta trobada, en la qual han participat una vuitantena d'escoles de tota Espanya i una desena de Catalunya, és un espai de diàleg i intercanvi d’experiències amb la finalitat d’impulsar la innovació i l’educació ambiental en els centres educatius. Un dels principals objectius és realitzar una reflexió crítica sobre la integració curricular del canvi climàtic en els centres de la xarxa i observar les possibilitats de participació i protagonisme dels alumnes en la lluita contra el canvi climàtic.

Els participants van realitzar diverses ponències, tallers, sessions d’intercanvi i taules rodones on van compartir i explicar de quina manera implementen l’educació ambiental en els seus respectius centres. La nostra presentació va versar sobre l'organització de l'Equip d'educació ambiental que els darrers cursos s'ha implementat i que està produint una munió de projectes de caire ambiental i sostenible conduïts pels diferents mestres i professors de la nostra Escola.