[ Àrea Privada ]

Amb la primavera, sumem més quilos de solidaritat!

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Amb la primavera, sumem més quilos de solidaritat!

 

Benvolgudes famílies,

Arriba el bon temps i és moment de fer canvi d’armari. I, com ja sabeu, des de fa un munt d’anys, l’Escola BetàniaPatmos col·labora amb la Fundació Formació i Treball, promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona, recollint roba que donen les famílies.
La donació de roba, sabates i complements són accions que ajuden a canviar la vida de moltes persones. La suma d’aquests petits gestos ha permès a la Fundació Formació i Treball, durant el 2014, fer entrega d’aquests productes a més de 3.800 famílies en situació de risc d’exclusió social, així com fer-ne distribució a botigues de segona mà per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables. El procés de recollida, selecció i distribució de les donacions és també una eina que els ha servit per donar sortida a moltes situacions en les quals el treball d’alguna persona de la unitat familiar era imprescindible per sortir de l’exclusió.

Enguany, la recollida es farà durant dos dies i seran els propers dimecres 27 i dijous 28 de maig. L’any passat vam aconseguir recollir 676 quilos de roba. Aquest any intentem superar-nos!

Els punts de recollida seran els habituals: a l’entrada d’Educació Infantil i a l’entrada del recinte de l’Escola de dalt, entre les 8 i les 9 h del matí.

Recordeu que la roba ha d’estar neta i en bon estat.

Moltíssimes gràcies, un cop més, per la vostra implicació en aquestes accions que ajuden a lligar la formació en valors que reben els nostres fills i filles a l’escola i a casa.


Comissió d’Acció Social
Associació de Mares i Pares d’Alumnes

Barcelona, 13 de maig de 2015

cartell