[ Área Privada ]

Actividades de idiomas

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto
Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües

Actualment l’aprenentatge de llengües estrangeres és una necessitat a nivell cultural, acadèmic i professional. La infantesa i l’adolescència són unes etapes òptimes per adquirir una nova llengua. Alhora, és en aquestes edats on mostren una gran motivació “L’objectiu no és aprendre sobre una llengua sinó aprendre a comunicar-se amb ella i a utilitzar-la de manera eficient en diversos entorns”per experimentar amb tot allò que és nou i es diverteixen fent-ho sense por ni vergonya.


Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües i a les cultures estrangeres. Alhora serveixen per augmentar l’exposició a la llengua (input) i les oportunitats significatives de fer-ne ús (output). L’objectiu no és aprendre sobre una llengua sinó aprendre a comunicar-se amb ella i a utilitzar-la de manera eficient en diversos entorns.


La nostra oferta s’estructura en tres grans eixos.Coaching. Dirigit a alumnes des de 1r de Primària fins a 2n de Batxillerat, són sessions individuals o en parelles que els professors dissenyen en funció de les necessitats concretes dels alumnes.
English Club. Dirigit a alumnes des d’EI4 fins a 6è de Primària, permet consolidar aprenentatges mitjançant una metodologia activa i participativa donada la seva estructuració en grups molt reduïts (de 5 a 8 alumnes).


Preparació específica per a la presentació a exàmens oficials dels nivell B1, B2 i C1. Dirigida a alumnes des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, aquesta és una bona oportunitat per avaluar oficialment els seus coneixements i, a més, els pot ser d’utilitat per al seu futur acadèmic i professional.

 

ACTIVITATS:

ENGLISH CLUB
Feu clic
COACHING IDIOMES
Feu clic
PREPARACIÓN PARA LOS EXÀMENES OFICIALES (ESO)
Feu clic
 
PREPARACIÓN PARA LOS EXÀMENES OFICIALES (BATX)
Feu clic
ALMUERZOS LINGÜISTICOS PARA ANTIGÜOS ALUMNOS Y FAMILIARES
Feu clic
BUSINESS ENGLISH PARA ANTIGÜOS ALUMNOS Y FAMILIARES
Feu clic