[ Área Privada ]

Actividades musicales

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto
l’Escola ofereix una àmplia oferta d’activitats musicals l’Escola ofereix una àmplia oferta d’activitats musicals

L’objectiu principal de les activitats extraescolars musicals a l’Escola és cobrir al màxim els diferents interessos musicals dels alumnes. És per això que l’Escola ofereix una àmplia oferta d’activitats musicals que parteix de dos enfocaments diferenciats. D’una Els alumnes poden gaudir d’activitats entorn a la música que, sense deixar de ser rigoroses, s’adapten a les possibilitats horàries i als diferents nivells d’estudibanda, s’imparteixen rigorosament ensenyaments que segueixen la programació dels estudis musicals a Catalunya; d’una altra, els alumnes també poden gaudir d’activitats entorn a la música que, sense deixar de ser rigoroses, s’adapten a les possibilitats horàries i als diferents nivells d’estudi.

Per a l’alumnat d’Infantil i de 1r de Primària, l’oferta musical se centra en la iniciació a la música. L’alumne, a través d’activitats d’expressió corporal i de jocs, s’introdueix de forma natural  en el seu coneixement i té un primer contacte amb els instruments musicals.

A partir de 2n de Primària i fins a Batxillerat, hi ha dos enfocaments diferenciats. En primer lloc, poden optar a seguir els estudis oficials de l’ensenyament musical, seguint les directrius, programes i proves del Departament d’Educació (2 o 3 h/setmanals). En segon lloc, també s’han programat activitats per a aquells alumnes que prefereixen abordar l’aprenentatge d’un instrument d’una manera evidentment seriosa però més relaxada i amb menys inversió de temps (1h/setmanal).

També l’Escola ofereix l’oportunitat de formar part d’algun dels col·lectius musicals de què disposem, com són la Coral i el Grup instrumental de percussió (1h/setmanal). A poc a poc, a la vegada, estem introduint instruments més moderns, com la guitarra elèctrica i la bateria, amb la possibilitat de portar a terme algun combo per possibles actuacions puntuals.

Hi ha publicat un llibret específic de les activitats amb els horaris i preus de totes les activitats que podeu descarregar aquí:

ACTIVITATS:

INICIACIÓ A LA MÚSICA
Fes clic
TALLER D'INSTRUMENT
Fes clic
CANT CORAL
Fes clic
PRELIMINAR. INSTRUMENT
Fes clic
PRELIMINAR. LLENGUATGE MUSICAL
Fes clic
GRAU ELEMENTAL. INSTRUMENT
Fes clic
GRAU ELEMENTAL. LLENGUATGE MUSICAL
Fes clic
GRAU MITJÀ. INSTRUMENT
Fes clic
GRAU MITJÀ. HARMONIA I LLENGUATGE MUSICAL
Fes clic
GRUP INSTRUMENTAL DE PERCUSSIÓ
Fes clic
CLASSES D'INSTRUMENT
Fes clic
CLASSES D'INSTRUMENT PER ANTICS ALUMNES I FAMILIARS
Fes clic
ORQUESTRA DE GUITARRES
Fes clic
COMBO. MÚSICA MODERNA
Fes clic
INFORMÀTICA MUSICAL
Fes clic