[ Área Privada ]

Repte#Reflexions SobreElConfinament

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto
Repte#Reflexions SobreElConfinament

L’alumnat de l’ESO ha expressat a través de diversos textos i exercicis d’oratòria com ha viscut el període de confinament. Us en deixem una mostra d’alguns força interessants. 

 

Què has aprés de la teva família en aquest confinament?

Cristina M. «A conviure més amb ells, a tenir més confiança...»

Mar O. «He après que m'encanta passar temps amb ells i que són meravellosos.»

Emma R. «Una cosa que ja sabia, que és el més important: que els moments que passo amb ells s'han de gaudir sempre al màxim i que malgrat la distància són els que sempre hi són.»

Míriam R. «Sempre he tingut una bona relació amb la meva família i hem estat molt units, però aquests dies estem aprenent a estar-ho més.»

Walid M. «Que la he de valorar...»

Tomás R. «He après que són molt carinyosos i que ens estimem tots moltíssim, encara que de vegades podem arribar a ser una mica tossuts i pesadets.»

Isaac G. «Que som una gran pinya i que, si cau un, tots l’ajudem a aixecar-se. I també que, passi el que passi, sempre estarem junts.»

Hi ha alguna cosa que valores ara més que fa dos mesos?

Irene P. «Sí, valoro molt poder tenir menjar a casa i tenir un llit on dormir, ja que al meu barri molta gent s'ha quedat sense feina i es veu molt el que està afectant aquesta quarantena a les persones.»

Clàudia M. «I tant! De fet, crec que tot: moments compartits amb la família i els amics; gaudir d'un passeig pel carrer, d'una bona vista al mar; fer esport a l'aire lliure... Però, sobretot, a valorar la salut dels que m'envolten.»

Greta S. «Clarament. La sort de viure on vivim; de tenir la sanitat que hi ha; de valorar totes les persones, que mai no saps quan se’n poden anar...»

Nora R. «La sort que tenim amb la nostra situació econòmica i apreciar les petites coses.»

Jaume R. «Sí, ser-hi a una classe en lloc de restar a casa.»

Martina V. «Jo crec que el que més valoro ara mateix són els amics i els familiars.»

 

Blanca V.

Enrique P.

Olivia G.

Olivia M.

Rita L.