[ Área Privada ]

El pas de 6è EP a 1r ESO

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto
El pas de 6è EP a 1r ESO

 

Amb l’objectiu d’aconseguir una transició més amable d’una etapa a l’altra, des de fa uns anys i en acabar el curs els alumnes de 4t ESO i els seus tutors preparen una activitat que permet descobrir algunes novetats de Secundària. Aquest any no hem volgut perdre aquesta tradició i l’hem transformada i adaptada al context actual amb un seguit d’accions que us descrivim a continuació.

Fa uns dies, els tutors de 6è van demanar als seus alumnes un escrit on havien de parlar de les inquietuds i incerteses que els genera aquest canvi. Aquests textos van arribar als alumnes de 4t ESO, que els van agrupar en funció del contingut. Finalment, els nens i nenes de 6è han rebut un enllaç on trobaran un vídeo en què un noi o noia de Secundària intenta donar resposta als seus dubtes i preocupacions.

A banda, dimecres 17 de juny ha tingut lloc el tancament d’aquesta activitat de pas. L’alumnat de Primària ha rebut una invitació a una sala meet on alumnes de 4t ESO han acabat de respondre els neguits que encara puguin sorgir.

Us deixem una petita mostra de les cartes i els vídeos d’aquesta activitat.

Moltes gràcies a tots i a totes, i molts ànims en aquesta nova etapa!

Carta de la Carmen Jaquotot

Carta d'en Marc Llinàs

Carta d'en Marc Mateu

Podeu veure els vídeos que han preparat els padrins i padrines de 4ESO en aquest enllaç.