[ Área Privada ]

Els patges ens visiten a Infantil!

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto
Els patges ens visiten a Infantil!

 El passat 20 de desembre vam rebre una visita sorpresa amb molta il·lusió, els ajudants dels Reis Mags van venir a l'Escola. Cada grup va preparar una carta per demanar als Reis un regal comú per a la classe, ja que així hi podríem jugar plegats.

Va ser un matí molt divertit, ja que ens vam reunir amb els nens i nenes d'EI 2, EI 3 EI 4, EI 5 i també 1r de Primària, que ja els trobàvem a faltar. S'han fet molt i molt grans!

 

Ens van explicar que vénen molt cansats amb els seus camells però que ajuden tot el que poden als Reis a recollir totes les cartes. Per començar, els vam recitar cada nivell un poema o cançó de Nadal que hem après aquest trimestre i ens van felicitar al veure com ens havíem esforçat en aprendre-les. També ens van demanar que fóssim molt bons i que deixéssim menjar la nit de Reis per ses majestats i els camells, que vindrien molt cansats.

A la tornada, hem trobat una gran sorpresa! Tot el rebedor de l'Escola estava ple de regals per a totes les classes. Ens han agradat moltíssim les sorpreses que hem trobat i ara només ens quedar gaudir-les i compartir-les amb tots els companys!