[ √Ārea Privada ]

Projecte d'aus rapinyaires

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto
Projecte d'aus rapinyaires

 A 2n de Prim√†ria hem estudiat les aus rapinyaires. √Čs per aix√≤ que vam anar d‚Äôexcursi√≥ al Cim d‚Äô√Äligues de Sant Feliu de Codines.
En primer lloc vam fer una visita guiada per les instal¬∑lacions on, entre altres coses, ens van ensenyar a diferenciar les aus di√ľrnes de les nocturnes. Vam aprendre les seves caracter√≠stiques, qu√® mengen, on viuen,‚Ķ
Després vam anar a veure l’exhibició de vol que ens va deixar a tots bocabadats i finalment vam participar en una gimcama molt divertida on haviem de passar unes proves sobre les aus rapinyaires.
Una altra de les activitats que hem fet ha estat la dissecció d’egagròpiles al laboratori. Els pares del Fede ens en van portar i el Santi Ruiz, professor de Ciències i Biologia de l’Escola, ens va explicar un munt de coses. Les egagròpiles són boles de material indigerible que són expulsades per algunes aus rapinyaires . Aquestes parts no digeribles de les preses (pèls, plomes, ossos,…) són regurgitades en un cabdell allargat prop del lloc on nien i viuen. Va ser molt curiós i interessant obrir-ne una.
Com a cloenda del projecte, a classe vam fer, per grups, un treball de recerca d’informació d’unes aus rapinyaires en concret. Vam elaborar diferents murals i ho vam explicar a la resta de companys de la classe.
Amb totes aquestes activitats vam aprendre un munt de coses i vam gaudir molt!