[ Área Privada ]

VISITA AL BANC DELS ALIMENTS

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto
VISITA AL BANC DELS ALIMENTS

 El  mes de  novembre ens recorda que la  campanya de recollida d'aliments és a prop! Serà els  dies 17,18 i 19 de novembre.

Els nois i noies de 6è s'estan preparant per a fer la feina d'animadors en cadascun dels grups de Primària. Per a arribar a aques punt, s'han hagut de formar i informar per a conèixer com funciona la campanya.

Primer, han pogut descobrir que a Barcelona hi ha pobresa alimentària. Després, han visitat el Banc d'Aliments per conèixer de primera mà com els voluntaris treballen organitzadament per distribuir menjar a tots els col.lectius necessitats. En aquesta visita, els nois i noies han col.laborat empaquetant pots de llenties, muntant caixes on embalar el menjar, etiquetant i emmagatzemant les capses.

Posteriorment, a classe hauran de preparar per grups una presentació que aniran  a explicar al grup-classe que els toqui, que pot ser des d' EI5 fins a 5èP. Alguns d'ells, els fa il.lusió poder anar a les classes dels  seus germans, cosins, amics...

Des d'aquí us animem a tots, a fer extensiva la seva tasca motivadora per a què la col.lecta d'aliments d'enguany superi la de l'any anterior. Feliç Campanya!