[ Àrea Privada ]

AMPA

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Festa de les famílies, organitzada per l'AMPA Festa de les famílies, organitzada per l'AMPA

La Junta de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes és un organisme participatiu, de caràcter voluntari, obert a tots els pares, mares i tutors dels alumnes matriculats a BetàniaPatmos. La seva missió és donar suport a l’Escola per tal de col·laborar en la formació de l’alumnat sempre d’acord amb la línia pedagògica i l’ideari del centre i sense interferir en la marxa de les tasques escolars ni en les decisions del claustre.

Així, la Junta promou i vehicula la participació dels pares, mares i tutors dels alumnes de l’Escola alhora que dóna suport a pares, mares, tutors, professors, alumnes i òrgans de govern del centre en tot el que concerneix a l’educació de l'alumnat. També promou la participació en la gestió del centre, així com la seva representació al Consell Escolar.

Des de la Junta, us animem a tots a participar, col·laborar i ajudar en totes les activitats que realitzem. Podeu posar-vos en contacte amb els responsables de les comissions via correu electrònic (secretaria@ampa.betania-patmos.org) o per correu postal adreçant-vos al Departament de Comunicació i Imatge de l’Escola.

En aquesta mateixa web, al blog de l'AMPA, també trobareu un espai informatiu alhora que una eina on podreu col·laborar activament en la tasca educativa dels vostres fills.