[ Àrea Privada ]

Amb el Monestir de Pedralbes

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto

 TORNAR

 

 

Dir-se, alhora, Betània i Patmos és un luxe d’una enorme responsabilitat. Emili Teixidor ho va il·lustrar molt bé en el llibre El simbolisme d’uns noms amb els poemes de Carles Riba, «Llàtzer ressuscitat», Pedralbes, Betània i Patmos, tres llocs en un mateix lloc de cultiu, de culte, de cultura i de coneixement i de Friedrich Hölderlin, «Patmos»: les dues tradicions culturals i de pensament més potents de la cultura occidental en feliç confluència a BetàniaPatmos, paret per paret amb el Monestir de Pedralbes.

Per aquest motiu l'Escola forma part de l'associació dels Amics de Pedralbes i promou entre els alumnes de les diferents etapes accions i activitats dirigides a la descoberta i a l'estimació d'aquest espai històric tan peculiar i únic.

Aquesta és la primera i la darrera connexió, la que gaudim cada dia al costat de la comunitat de les clarisses, un paradís de silenci solcat per rius subterranis que mai no s’assequen. Pedralbes, Betània i Patmos, tres llocs en un mateix lloc de cultiu, de culte, de cultura i de coneixement.