Horaris activitat extraescolars

Estada immersió Anglaterra

Estada immersió Anglaterra

 


Durant el seu recorregut acadèmic els alumnes tenen l’oportunitat d’acollir-se a dues estades d’immersió lingüística en llengua anglesa organitzades per l’Escola. La primera té lloc al cicle superior d’EP, i consisteix en una estada d’un mes a Ryde School, a l’Isle of Wight, Anglaterra. Es tracta d’una primera experiència que, a banda de desenvolupar l’autonomia dels alumnes, reforça els seus coneixements de llengua anglesa.


La segona es proposa entre 2n i 3r ESO, amb una durada d’un trimestre. En aquest cas l’Escola ofereix diferents escoles d’Anglaterra amb un nombre reduïdíssim de parlants estrangers, la qual cosa reforça plenament la immersió.


Pel que fa a la segona llengua estrangera (francès o alemany), els alumnes tenen l’oportunitat de participar en un intercanvi d’una setmana de durada amb una escola francesa a Granville o una escola alemanya a Braunschweig durant 3r ESO. Aquesta activitat consisteix en una experiència força gratificant donat que, sovint, és el primer contacte en situació d’immersió amb aquestes llengües.


Finalment, l’Escola proposa per als alumnes de 4t ESO i1r de Batxillerat un intercanvi de dues setmanes de durada amb una escola xinesa. En aquest cas, l’objectiu no és lingüístic, sinó que consisteix en la descoberta d’una cultura molt diferent de la nostra