Horaris activitat extraescolars

Espai de creació per a adults

Tot arrenca de l’observació i l’experimentació per tal de potenciar el factor humà de les persones a través de l’art i descobrir les capacitats de l’individu en les seves diferents disciplines. Us proposem un espai on sentir-vos bé en què l’objectiu no serà fer grans obres d’art, tot i que podria passar, sinó donar llibertat creativa.
Es treballaran diferents disciplines artístiques com l’oli, l’acrílic, l’encàustica, el fresc, els mixts, els tremps, els daurats, l’aquarel·la...; tècniques com la d’estampació, la punta seca, la linografia, la xilografia, el carborumdo, l’aquatinta, el mokuhanga...; tècniques cal·ligràfiques i de disseny; la producció, fabricació i cosit d’un llibre d’artista; l’elaboració de paper a mà; tècniques de volum, escultura, modelat, deconstrucció, assemblatge...; procediments ceràmics i d’esmalts, soldadura...
Durant el desenvolupament de les classes es proporcionarà material, atenció personalitzada... A més, els assistents al taller treballaran tant de forma personal com cooperativa, contrastant opinions i desenvolupant el sentit crític.
Lloc: Taller de Batxillerat artístic
Contacte: culturals@betania-patmos.org
Horari: Dimarts, de 17.30 a 19.30 h
Preu: 91,30 €/mes (2 h/setmana, material inclòs)


Cursos Horaris Places Preus
 Externs 
Dimarts de 17:30 fins 19:30