[ Àrea Privada ]

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

L’objectiu principal de les activitats extraescolars musicals a l’Escola és cobrir al màxim els diferents interessos musicals dels alumnes. És per això que l’Escola ofereix una àmplia oferta d’activitats musicals que parteix de dos enfocaments diferenciats. D’una Els alumnes poden gaudir d’activitats entorn a la música que, sense deixar de ser rigoroses, s’adapten a les possibilitats horàries i als diferents nivells d’estudibanda, s’imparteixen rigorosament ensenyaments que segueixen la programació dels estudis musicals a Catalunya; d’una altra, els alumnes també poden gaudir d’activitats entorn a la música que, sense deixar de ser rigoroses, s’adapten a les possibilitats horàries i als diferents nivells d’estudi.

Per a l’alumnat d’Infantil i de 1r de Primària, l’oferta musical se centra en la iniciació a la música. L’alumne, a través d’activitats d’expressió corporal i de jocs, s’introdueix de forma natural en el seu coneixement i té un primer contacte amb els instruments musicals.

A partir de 2n de Primària i fins a Batxillerat, hi ha dos enfocaments diferenciats. En primer lloc, poden optar a seguir els estudis oficials de l’ensenyament musical, seguint les directrius, programes i proves del Departament d’Ensenyament (2 o 3 h/setmanals). En segon lloc, també s’han programat activitats per a aquells alumnes que prefereixen abordar l’aprenentatge d’un instrument d’una manera evidentment seriosa però més relaxada i amb menys inversió de temps (1h/setmanal).

També l’Escola ofereix l’oportunitat de formar part d’algun dels col·lectius musicals de què disposem, com són la Coral i el Grup instrumental de percussió (1h/setmanal). A poc a poc, a la vegada, estem introduint instruments més moderns, com la guitarra elèctrica i la bateria, amb la possibilitat de portar a terme algun combo per possibles actuacions puntuals.

Hi ha publicat un llibret específic de les activitats, amb els horaris i preus de totes elles, que podeu descarregar aquí:

ACTIVITIES:

INITIATION TO THE MUSIC
Click
INSTRUMENT WORKSHOP
Click
CORAL SING
Click
PERCUSSION BAND
Click
PRELIMINARY. INSTRUMENT
Click
PRELIMINARY. LANGUAGE OF MUSIC
Click
ELEMENTARY GRADE. INSTRUMENT
Click
ELEMENTARY GRADE. LANGUAGE OF MUSIC
Click
MEDIUM GRADE. INSTRUMENT
Click
MEDIUM GRADE. HARMONY AND LANGUAGE OF MUSIC
Click
INSTRUMENT CLASSES
Click
GUITAR ORCHESTRA
Click
COMBO. MODERN MUSIC
Click
MUSICAL COMPUTING
Click

 

Summer School
  • Activities>
  • Activities Information>
  • Summer School

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: