[ Àrea Privada ]

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Les activitats extraescolars culturals es divideixen en dos grans blocs.

D’una banda, s’han programat activitats lúdiques, on l’alumnat pot desenvolupar les seves capacitats creatives, d’estratègia... tot engrescant-se. D’una altra, també s’han projectat reforços d’aprenentatges, logopèdia i tècniques d’estudi entre d’altres, on els inscrits rebran suport complementari a l’aprenentatge diari.

Aquestes activitats, adreçades als alumnes d’Educació Infantil, de Primària i, en alguns casos, d’ESO, disposen d’instal·lacions i materials adequats per a la seva realització i són impartides per professionals de les matèries per a les quals han estat En alguns d’aquests tallers, se celebren festes de final de curs a les quals es convida les famílies i els amics. En altres casos, es prepara una mostra de l’activitat durant la diada festiva de la nostra Escolaseleccionats. A més, comptem amb la col·laboració de diferents entitats com és l’Escola d’Escacs de Barcelona o l’Escola de Teatre Lazzigags.

Per observar l’evolució de l’alumnat, en alguns d’aquests tallers, se celebren festes de final de curs a les quals es convida les famílies i els amics. Posteriorment s’obsequia a cada alumne/a amb un DVD de la festa per tal que puguin tenir un record molt emotiu de la seva actuació individual i grupal.

En altres casos, es prepara una mostra de l’activitat durant la diada festiva de la nostra Escola, normalment a començaments de maig. També cal dir que, a mida que va avançant el curs, es van penjant a la web de l’Escola informacions i fotografies de l’evolució de les diferents activitats.En principi, existeix un termini d’inscripció per a tots els tallers. A partir de la finalització de la data establerta, s’ha de consultar individualment, via web o per telèfon, segons el taller, la disponibilitat de places lliures.

Per finalitzar, cal recordar que una característica important de les activitats culturals és que sempre s’intenta, en la mida que sigui possible, realitzar sortides o activitats complementàries que ajudin a millorar l’aprenentatge corresponent. En aquest sentit, es fomenta la implicació d’alumnes del Taller de teatre al muntatge teatral Pippi Langstrum durant tres mesos al Teatreneu de la nostra ciutat; es projecten diferents representacions; s’anima els alumnes de Taller d’escacs a participar al Torneig Interescolar d’Escacs de Barcelona i al Torneig Interescolar Individual de Barcelona; s’obren classes per a pares,...

En definitiva, engresqueu-vos: el món de la cultura us espera!

 

ACTIVITIES:

CHESS WORKSHOP
Click
ARTIST WORKSHOP
Click
SPEECH ACTIVITIES
Click
THEATRE WORKSHOP
Click
 
STUDYING TECHNIQUES WORKSHOP
Click
DIGITAL CINEMA WORKSHOP
Click
INTRODUCTION TO ROBOTIC
Click
TYPING
Click
 

 

Summer School
  • Activities>
  • Activities Information>
  • Summer School

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: