[ Àrea Privada ]

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Nou alumnes de la nostra Escola de 3r i 4t de Primària van participar el passat 1 de març en la competició de judo organitzada pel Consell Escolar al Centre Esportiu La Mar Bella. Els alumnes participants foren, pel que fa a la categoria masculina, l’Àlex P., l’Àlex O., en Pau F., l’Eduard C., en Tomás R., l’Héctor C., en Joaquín C. i l’Álvaro C.; pel que fa a la categoria femenina, la Martina M.

Nou alumnes del nostre centre, des de 1r de Primària fins a Batxillerat, han participat en la competició de natació organitzada pel Consell Escolar al CEM Unió Esportiva Horta. Els alumnes participants, que van donar el millor d'ells, van ser, en categoria femenina: Giorgina F., Júlia B., Blanca V., Berta M., Carlota M., Carlota R., Natàlia R. i Laia M.; en la categoria masculina va participar l'Ignasi E.

El 29 i 30 de novembre l'AMPA i l'Escola, molt sensibilitzada amb el tema (el mes de juliol passat ja va organitzar-ne un per a tot el personal del centre), promouen un curs teoricopràctic de formació en primers auxilis i reanimació cardiopulmonar amb desfibril•ladors.
Animeu-vos a participar-hi! Inscriviu-vos-hi!

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: