[ Àrea Privada ]

Repte#Reflexions SobreElConfinament

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Repte#Reflexions SobreElConfinament

L’alumnat de l’ESO ha expressat a travĂ©s de diversos textos i exercicis d’oratòria com ha viscut el perĂ­ode de confinament. Us en deixem una mostra d’alguns força interessants. 

 

Què has aprĂ©s de la teva famĂ­lia en aquest confinament?

Cristina M. «A conviure més amb ells, a tenir més confiança...»

Mar O. «He après que m'encanta passar temps amb ells i que són meravellosos.»

Emma R. «Una cosa que ja sabia, que Ă©s el mĂ©s important: que els moments que passo amb ells s'han de gaudir sempre al mĂ xim i que malgrat la distĂ ncia sĂłn els que sempre hi sĂłn.»

MĂ­riam R. «Sempre he tingut una bona relaciĂł amb la meva famĂ­lia i hem estat molt units, però aquests dies estem aprenent a estar-ho mĂ©s.»

Walid M. «Que la he de valorar...»

Tomás R. «He après que sĂłn molt carinyosos i que ens estimem tots moltĂ­ssim, encara que de vegades podem arribar a ser una mica tossuts i pesadets.»

Isaac G. «Que som una gran pinya i que, si cau un, tots l’ajudem a aixecar-se. I tambĂ© que, passi el que passi, sempre estarem junts.»

Hi ha alguna cosa que valores ara més que fa dos mesos?

Irene P. «SĂ­, valoro molt poder tenir menjar a casa i tenir un llit on dormir, ja que al meu barri molta gent s'ha quedat sense feina i es veu molt el que estĂ  afectant aquesta quarantena a les persones.»

ClĂ udia M. «I tant! De fet, crec que tot: moments compartits amb la famĂ­lia i els amics; gaudir d'un passeig pel carrer, d'una bona vista al mar; fer esport a l'aire lliure... Però, sobretot, a valorar la salut dels que m'envolten.»

Greta S. «Clarament. La sort de viure on vivim; de tenir la sanitat que hi ha; de valorar totes les persones, que mai no saps quan se’n poden anar...»

Nora R. «La sort que tenim amb la nostra situaciĂł econòmica i apreciar les petites coses.»

Jaume R. «Sí, ser-hi a una classe en lloc de restar a casa.»

Martina V. «Jo crec que el que més valoro ara mateix són els amics i els familiars.»

 

Blanca V.

Enrique P.

Olivia G.

Olivia M.

Rita L.