[ Àrea Privada ]

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Actualment l’aprenentatge de llengües estrangeres és una necessitat a nivell cultural, acadèmic i professional, i la infantesa i l’adolescència són unes etapes òptimes per a aquests tipus d'aprenentatge, donat que, entre altres raons, és en aquestes edats on mostren una gran motivació amb tot allò que és nou i es diverteixen fent-ho sense por ni vergonya.

Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües i a les cultures estrangeres. Alhora serveixen per augmentar l’exposició a la llengua (input) i les oportunitats significatives de fer-ne ús (output). L’objectiu no és aprendre sobre una llengua sinó aprendre a comunicar-se amb ella i a utilitzar-la de manera eficient en diversos entorns.

La nostra oferta s’estructura en tres grans eixos:

Coaching. Dirigit a alumnes des de 1r de Primària fins a 2n de Batxillerat, són sessions individuals o en parelles que els professors dissenyen en funció de les necessitats concretes dels alumnes.

English Club. Dirigit a alumnes des d’EI4 fins a 6è de Primària, permet consolidar aprenentatges mitjançant una metodologia activa i participativa donada la seva estructuració en grups molt reduïts (de 5 a 8 alumnes).

Preparació específica per a la presentació a exàmens oficials dels nivell B1, B2 i C1. Dirigida a alumnes des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, aquesta és una bona oportunitat per avaluar oficialment els seus coneixements i, a més, els pot ser d’utilitat per al seu futur acadèmic i professional.

 

ACTIVITIES:

ENGLISH CLUB
Click
LANGUAGE COACHING
Click
 
TRAINING FOR THE OFFICIAL EXAMS (SECONDARY)
Click
TRAINING FOR THE OFFICIAL EXAMS (SIXTH FORM)
Click

 

Summer School
  • Activities>
  • Activities Information>
  • Summer School

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: