[ Àrea Privada ]

Celebrem el DENIP amb la plantada de l'olivera

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Celebrem el DENIP amb la plantada de l'olivera

A BetàniaPatmos hem celebrat el DENIP amb, d’una banda, la plantada d’una olivera que la família Amor ha donat a l’Escola i, d’una altra, amb tot un seguit d’activitats relacionades amb la pau.
Així, a l’antic pàrquing de Secundària, al matí, alumnes de totes les edats, mestres i professors han gaudit de diferents activitats que, a l’entorn de l’olivera, han tingut com a objectiu promoure la cura de l’entorn natural, la pau i la cordialitat a les aules.
L’acte ha començat a les 9.15 h amb unes paraules de Jacint Bassó, director de l’Escola, i de Lluís Amor, patró, antic pare i antic alumne. Tot seguit, representants de totes les classes, des d’EI2 fins a 2n de Batxillerat, han llegit frases que cada grup havia escrit en una cinta que després han dipositat al voltant de l’olivera. Els alumnes de Batxillerat Artístic, a més, han presentat dues escultures fetes amb branques d’olivera, El plor de l’olivera i El planeta, i, finalment, unes paraules de l’antic alumne Joaquim Castellote Amor han tancat la celebració.
Felicitats a tots per aquesta gran jornada!