[ Àrea Privada ]

Una forma d’educar. Una manera de ser

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto


Creiem en la formació de cara a la vida basada en l’exigència en el treball, en l’educació de la llibertat i en l’actuació responsable. En el nostre projecte educatiu els valors personals i col·lectius hi són sempre presents: ajudem els alumnes a ser bones persones, generoses,  amics dels seus amics, respectuosos,  lliures, creatius i amb esperit crític.

Volem fer compatibles l’afecte i la confiança amb la seriositat, el respecte i l’ordre i, tot plegat, a la recerca d’un equilibri entre l’autoritat, la llibertat i la responsabilitat personal.

Preparem els nostres alumnes perquè siguin madurs i competents, capaços d’afrontar els nous reptes sense pors. Vetllem perquè cadascun d’ells assoleixi el més alt nivell de competències possible.

Entenem l’escola com un espai generador d’autonomia. És així com podem tenir la confiança que els alumnes podran desenvolupar-se lliurement i amb cordialitat en el futur, sigui com sigui aquest.

No sabem com serà el seu futur, no sabem de què treballaran, no sabem a quins reptes s’enfrontaran, però el que sí sabem és que estaran preparats.

 

Ideari
  • Escola>
  • Idees clau>
  • Ideari