[ Àrea Privada ]

Llibres

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto

SOM AIXÍ I FEM AIXÒ!

Aquesta publicació vol donar a conèixer a tothom que ho desitgi el projecte educatiu ampli, complet i diferent que proposa el nostre centre per a la formació integral d'infants i joves.

 

EL SIMBOLISME D'UNS NOMS

Atès el relleu simbòlic dels dos noms que bategen la nostra Escola, i en ocasió de les festes nadalenques de l'any 2006, la Fundació va considerar que era una bona ocasió per presentar dos textos significatius de dos poetes destacats de la literatura universal que expliquen el per què del nom de la nostra institució. Es tracta dels poemes «Llàtzer el ressuscitat», de Carles Riba, i «Patmos», de Friedrich Hölderlin, que es publiquen precedits d'un pròleg d'Emili Teixidor i amb unes notes prèvies de Ricard Torrents que justifiquen per se, a manera d'introducció il·lustrativa, el coneixement d'aquestes obres.

 

LLIBRE DE SANT JORDI

Cada 23 d'abril l'Escola celebra la diada amb la publicació d'aquest llibre col·lectiu en què tot l'alumnat de les diferents etapes participa amb l'aportació de textos literaris que giren al voltant d'un tema comú.

 

Si vol veure tots els llibres de l'Escola, faci clic aquí

 

Revistes
  • Escola>
  • Publicacions>
  • Revistes