[ Àrea Privada ]

L’Escola es classifica per a la segona fase del concurs Fem Matemàtiques

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
L’Escola es classifica per a la segona fase del concurs Fem Matemàtiques

Els alumnes Oriol M., Pau O. i Marc P. de 6è de Primària; els de 1r ESO Bruno T., Tomàs R. i Marcel H.; i els de 2n ESO Aina R., Eugènia R., Ana T. i Ariadna T. s’han classificat en les proves de grups per a la segona fase del concurs Fem Matemàtiques que se celebrarà el proper dia 14 d’abril.
Aquest concurs té la finalitat de desenvolupar la competència matemàtica en tot l’alumnat de 6è de Primària i primer cicle d’ESO. També permet intercanviar experiències i compartir propostes per part del professorat de les diferents comarques de Catalunya. A més, vol sensibilitzar la societat catalana en general sobre la necessitat de millora d'una educació matemàtica que afavoreixi el desenvolupament personal i la integració social d'uns ciutadans i ciutadanes lliures i responsables.
Es tracta d'una activitat organitzada anualment per la FEEMCAT amb el suport del Departament d'Ensenyament. Està dirigida a tots els alumnes de 6è de Primària i 1r i 2n ESO dels centres escolars de Catalunya. S'organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases:
•    Primera fase: es fa als centres.
•    Segona fase: es realitza de manera independent en cada una de les 4 associacions que forma part de la FEEMCAT: APMCM, ADEMGI, APaMMs, ABEAM i Lleimat.
•    Tercera fase o fase final: s'estructura com una jornada matemàtica amb un component lúdic.
Moltes felicitats per la feina ben feta!