[ Àrea Privada ]

L’Escola rep la placa d’Escoles amb Cor de Càritas

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
L’Escola rep la placa d’Escoles amb Cor de Càritas

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de recepció de la placa d’Escoles amb Cor que Càritas ha concedit a l’Escola en reconeixement a les diferents activitats solidàries que des de fa temps duem a terme per a aquesta entitat.
L’acte ha començat a les 10.20 h amb la recepció de Jaume Casassas i Chufa Montañola, representants de Càritas, per part de Pilar Pérez, directora pedagògica de l’Escola. A les 10.40 h Jaume Casassas, d’una banda, ha ofert als alumnes de 4t ESO una interessant xerrada informativa sobre el voluntariat i, de l’altra, ha lliurat als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat que al setembre van fer el curs d’iniciació al voluntariat els corresponents certificats acreditatius. L’acte s’ha tancat a les 12 h amb el lliurament de la placa de la mà de Cristina García, cap dels serveis corporatius de Càritas, a Jacint Bassó, director de l’Escola, amb la presència de Chufa Montañola i de la voluntària Sílvia Duran.  
El lliurament de la placa d’Escoles amb Cor suposa el reconeixement a la col·laboració de la nostra Escola amb aquesta entitat a través de diferents activitats solidàries que anem desenvolupant al llarg de l’any: la campanya de recollida de roba per a l’associació Formació i Treball, vinculada a Càritas; la campanya de recollida de llet, la de productes d’higiene, així com la col·laboració amb l’organització de la Festa de la Gent Gran i la participació dels nostres alumnes en el curs de voluntariat.