[ Àrea Privada ]

Participem a la Jornada Científica sobre el canvi climàtic a Barcelona

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Participem a la Jornada Científica sobre el canvi climàtic a Barcelona

En el marc dels Dies pel Clima, el passat 9 de novembre es va celebrar la Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona. Amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament i l’àmbit acadèmic i abordar conjuntament l’acció climàtica, es va proposar una declaració conjunta que va néixer de la presentació i debat de diferents estudis que explicaven com el canvi climàtic afecta la salut, el verd i la biodiversitat, i el funcionament de la ciutat.
D’aquesta trobada van emergir idees com ara un encontre anual entre l’Ajuntament i personal expert tecnocientífic per intercanviar coneixement, necessitats i experiències, o la creació d’un observatori virtual d’informació on publicar la recerca climàtica que es fa a la ciutat i altres informacions rellevants.
Entre totes les propostes presentades en l’àmbit de la difusió, es va recollir la dels professors Anna Hervàs i Josep Pascual, que consisteix a promoure la relació directa d’intercanvi entre els científics i els centres d’ensenyament per tal de posar a l’abast del conjunt de la ciutadania els avenços i l’evolució del coneixement climàtic amb un llenguatge proper i divulgatiu.