[ Àrea Privada ]

El Carnaval a l’Escola...

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
El Carnaval a l’Escola...

 

Aquesta setmana, els alumnes i mestres d’Educació Primària hem celebrat el Carnaval a l’Escola. Des de dimecres el Sr. Carnestoltes ens ha anat enviant diferents consignes que tots hem esperat amb gran il·lusió: el dimecres vam poder venir vestits de casa amb pijama, el dijous havíem de portar una gorra o barret i avui divendres, ja a primera hora, hem pogut venir de casa lliurement disfressats.

Avui al matí, a més, com a cloenda, els alumnes de 1r i 2n, després de rebre el Sr. Carnestoltes, hem compartit una estona d’activitats fent una gran gimcana. Per la seva part, els nens i nenes de 3r i 4t, juntament amb els alumnes de 2n ESO, hem baixat a Infantil fent una gran batucada organitzada per la secció de música del Departament d’Arts i Humanitats.

A la tarda, tota l’etapa hem gaudit del concurs de balls, dedicat en aquesta ocasió a les sèries de dibuixos animats, que, com cada any, ha anat a càrrec dels nois i noies de 5è i 6è. Cada classe ha escollit una cançó i ha muntat una coreografia que ha assajat durant les dues darreres setmanes. El resultat de tot l’hem pogut gaudir aquesta tarda tots els alumnes de Primària recordant mítiques sèries com ara La Pantera Rosa, Lady Bug, Scooby Doo, Phineas and Ferb, entre d’altres.

En definitiva, tots, alumnes i mestres hem compartit una diada molt alegre, divertida i festiva.