[ Àrea Privada ]

Celebrem la Setmana de la Ciència

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Celebrem la Setmana de la Ciència

 

Com cada any, durant la Setmana de Ciència durem a terme un seguit d’activitats per acostar aquesta disciplina a tots els alumnes de l’Escola.

En el cas d’Infantil, convertirem el vestíbul en un espai de ciència on els més petits podran experimentar amb diferents materials i textures com l’aigua, la sorra, la fusta, el cotó, la pasta... A més, aprendran a diferenciar les olors i els sons d’objectes diversos i a mesurar amb tubs i pilotes. A l’aula d’experimentació es faran lectures de contes i històries relacionades amb la ciència i amb els alumnes de 4t ESO es durà a terme experiments sobre electrostàtica i pressió atmosfèrica, entre d’altres.

Pel que fa a Primària, els alumnes de cicle superior faran la Gimcana de la Ciència, amb tallers de robòtica, matemàtiques,  jocs de lògica i experiments als diferents laboratoris de l’Escola. Els alumnes de 4t d’ESO els acompanyaran i guiaran en les diverses activitats. Els alumnes de 6è prepararan uns experiments pels seus fillols de 1r  i observaran la densitat dels líquids i aprendran com funciona un airbag i el principi de flotació.

A ESO, a més dels tallers al laboratori, es faran jocs de lògica i estratègia, activitats matemàtiques i gimcanes. Els alumnes de 4t assistiran a la Sala d’actes a les presentacions dels projectes d’empresa dels alumnes de Batxillerat als qui podran formular preguntes sobre aquesta matèria i sobre economia.

Finalment l’antiga alumna Anna Núñez oferirà als alumnes de Batxillerat una xerrada sobre el seu pas per l’Escola, els seus estudis universitaris i la seva experiència professional.

Us desitgem a tots que gaudiu d’aquesta setmana en què la ciència serà la gran protagonista!