[ Àrea Privada ]

Una alumna de 2n de Batxillerat obté una menció honorífica al Premi d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra

  • Blogs>
  • Blog de l'Escola>
  • Notícies>
  • Una alumna de 2n de Batxillerat obté una menció honorífica al Premi d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Una alumna de 2n de Batxillerat obté una menció honorífica al Premi d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra

 

L'alumna Gabriela M. de 2n de Batxillerat ha obtingut la menció honorífica del Premi d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra amb un treball de recerca titulat Does money bring happiness? Analysis of the "Easterlin Paradox": comparative study of two economic essays.

El jurat ha valorat especialment la capacitat de l’autora d’analitzar i entendre dos treballs acadèmics de literatura econòmica entorn de la relació entre el creixement econòmic i la satisfacció i/o la felicitat. Al mateix temps, la Gabriela complementa l’anàlisi comparativa amb dues d’empíriques: una de tipus qualitatiu, entrevistes amb tres experts, i una altra quantitativa a partir dels resultats d’una enquesta realitzada i processada per la pròpia autora a una mostra de més de 300 persones. Aquesta combinació, anar als articles de referència i utilitzar informació empírica per tractar un tema, li donen al treball una especial singularitat.

Moltes felicitats per aquest reconeixement a la feina ben feta!