[ Àrea Privada ]

Andrea S., alumna de 6è de Primària, guanyadora del 2n Premi del concurs Fem Matemàtiques

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Andrea S., alumna de 6è de Primària, guanyadora del 2n Premi del concurs Fem Matemàtiques

Aquest dissabte dia 4 de maig 70 nois i noies de tot Catalunya van participar a la final de la 25a edició del concurs Fem Matemàtiques que aquest any s’ha celebrat a Tarragona. L’alumna Andrea S., de 6è de Primària, s’ha classificat en el 2n lloc d’aquest concurs que ha comptat amb prop de 13.000 estudiants que han competit en tres categories: 6è de Primària i 1r i 2n d’ESO.

Com a tal, a més, ha estat seleccionada per representar Catalunya a la II Olimpíada Matemàtica que tindrà lloc el proper mes de juny. La fase final del concurs, on els alumnes van participar de manera individual, es va centrar en proves de lògica i raonament com ara omplir una ampolla de sorra fins a 400 cc, calcular el percentatge de places per a persones discapacitades en un pàrquing o triar si els convenia més comprar un tipus o un altre de bitllet d’autobús.

El concurs, que compta amb el suport del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, pretén que els nois i noies es motivin a fer matemàtiques amb nous reptes i formes d’experimentació.

Moltes felicitats, Andrea, per aquest gran èxit!