[ Àrea Privada ]

Celebrem la Gran Festa Alumni 2019

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Celebrem la Gran Festa Alumni 2019

Dijous, 16 de maig de 2019

El passat dia 10 de maig vam celebrar la nova embranzida dels antics alumnes de BetàniaPatmos per seguir sumant entre antics alumnes, Escola i alumnes actuals. Per primera vegada es va convidar totes les promocions a assistir-hi i teixir, així, relacions intergeneracionals.


Més de 200 persones entre alumni, mestres i professors ens vam retrobar a l’Escola, on vam gaudir d’una vetllada en què no hi van faltar bons records, música en directe, pica-pica i obsequis per a tots els assistents.


La Festa va començar a les 19.30 h amb l’obertura de les portes i l’entrega de les acreditacions. A les 20.00 h, la pluja ens va visitar una estona i vam haver de traslladar les taules que hi havia instal·lades a la Torratxa al menjador de l’Escola, on es va servir el refrigeri. A les 21.00 h van tenir lloc els parlaments de Jacint Bassó, director de l’Escola, i Elia Hernando, presidenta dels Alumni. Tot seguit vam poder gaudir d’una bona estona de música en directe de la mà dels professors de l’Escola que van tocar sobre un camió de bombers. Com cada any, es van fer les fotografies a les promocions que fan 5, 10, 15, 20, 25 i 50 anys que van deixar l’Escola i en aquesta ocasió es va premiar, a més, la promoció més nombrosa (la de 2014) amb exemplars de l’últim Parlem-ne a cadascun dels seus membres.


Molt bona sintonia, mostres d’afecte i ganes de compartir bons moments! Felicitats a tots per fer-ho possible i fins la propera!