[ Àrea Privada ]

Participem en el Vè Simposi de Docents d’ESenRED

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Participem en el Vè Simposi de Docents d’ESenRED

Dimecres, 17 de juliol de 2019

 

Els dies 1, 2 i 3 de juliol, en Josep Pascual, professor del Departament de Ciències, va participar a Segòvia en el Vè Simposi de Docents d’ESenRED (Retos Educativos ante el Cambio Climático en las Redes de Escuelas hacia la Sostenibilidad) en representació d’Escoles + Sostenibles, grup de l’Ajuntament de Barcelona inclòs a la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya (XESC) de la Generalitat.

Aquesta trobada, en la qual han participat una vuitantena d'escoles de tota Espanya i una desena de Catalunya, és un espai de diàleg i intercanvi d’experiències amb la finalitat d’impulsar la innovació i l’educació ambiental en els centres educatius. Un dels principals objectius és realitzar una reflexió crítica sobre la integració curricular del canvi climàtic en els centres de la xarxa i observar les possibilitats de participació i protagonisme dels alumnes en la lluita contra el canvi climàtic.

Els participants van realitzar diverses ponències, tallers, sessions d’intercanvi i taules rodones on van compartir i explicar de quina manera implementen l’educació ambiental en els seus respectius centres. La nostra presentació va versar sobre l'organització de l'Equip d'educació ambiental que els darrers cursos s'ha implementat i que està produint una munió de projectes de caire ambiental i sostenible conduïts pels diferents mestres i professors de la nostra Escola.