[ Àrea Privada ]
×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1317

Participem a les III Jornades sobre l’Ensenyament de les Ciències a Infantil i Primària

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Participem a les III Jornades sobre l’Ensenyament de les Ciències a Infantil i Primària

Dijous 5 de març de 2020

Els dies 21 i 22 de febrer la Lali Castro, mestra d’Infantil, i el Josep Pascual, professor d’ESO, van impartir els tallers «Compartim la ciència. El mètode científic per a tots» i «Fem experiments. Setmana de la Ciència a l’Escola». En el primer taller es va abordar com es tracta el coneixement científic a la nostra Escola i la importància de la seva adaptació a les diferents etapes. El segon va tractar sobre el model de funcionament de la Setmana de la Ciència a BetàniaPatmos i les relacions que s’estableixen entre les etapes educatives d’Infantil, Primària i Secundària.

Els dos tallers s’emmarquen dins d’unes jornades sobre l’ensenyament de la ciència a Infantil i Primària dedicades a ampliar el camp d’activitats i estratègies didàctiques que es poden utilitzar a les escoles. Aquestes jornades, organitzades pel Col•legi Oficial de Doctors i Llicenciats, tenen com a objectiu incidir en tres elements essencials en l’ensenyament i l’aprenentatge de les ciències: l’experimentació, la modelització i l’ús dels models elaborats per explicar els fenòmens que s’estudien als centres educatius. A través de dues conferències i diferents tallers es pretén facilitar eines als mestres per millorar la motivació de l’alumnat i la qualitat dels seus aprenentatges.