[ Àrea Privada ]

Conferència dia 3 de març a les 19:30h

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Conferència dia 3 de març a les 19:30h

Benvolgudes famílies de Primària,

Ens complau convidar-vos a la conferència 'La pedagogia de l'esforç en l'àmbit familiar i la seva relació amb el rendiment acadèmic' que realitzarà la doctora Beatriz Lucaya.

Actualment les investigacions sobre els factors que condicionen el rendiment acadèmic dels alumnes van en augment. Són diversos els estudis que demostren que hi ha factors que condicionen aquest rendiment i un d'ells és el valor de l'esforç. Però com es transmet aquest valor? Quines situacions i instruments fan que la transmissió sigui més eficaç? Es poden millorar? Hi juga algun paper important l'àmbit familiar?

Beatriz Lucaya s'ha dedicat a investigar quins mecanismes té la família per transmetre aquest valor als seus fills amb l'objectiu d'ajudar-los a aconseguir la seva potencialitat acadèmica, així com també els principals obstacles. En aquesta conferència compartirà amb tots nosaltres els resultats del seu estudi.

Pensem que és un tema prou interessant i d'interès general i per aquest motiu us convidem a tots dimarts 3 de març de 2015 a les 19:30 a la sala d'actes de l'Escola.

Cordialment,

Laura Camp
Cap d'estudis d'Educació Primària

Barcelona, 19 de febrer de 2015

cartell